Hej och hå, gymma på...

Igår efter att Evelina jobbat klart (och jag min latis varit och gjort Bollnäs och klippt mig) så gick vi och invigde sjukhusets gym. Och jäklars vad duktiga vi var! Det blev väl inte så mycket konditionsträning som vi tänkt oss eftersom de verkade som om alla andra också ville åt dom... Men oj vad vi lyfte och drog i både oss själva och i en massa vikter. Och självklart visste vi att vi skulle få GRYM träningsvärk, men det är då en härlig känsla! Love it!

Men idag har vi haft en riktig återhämtningskväll här i våran mysetta..  Godis och Pringles inhandlades på vägen hem. Eller påvägen, fasen det är en lång omväg till affären, men vad gör man inte om man måste ha godis NYSS!
Men vi ställde iaf Pringlesröret uppe på micron så att det blir kämpigt att gå och hämta chips (pga den ENORMA träningsvärken som bor i våra lår). Rätt smart då mer än halva röret är kvar, och vi snart ska sussa.

Imorgon jobbar jag och Eve är ledig. Men vi har soooovmorgoooon båda två!! Så vem vet, kanske kan vi knäppa lite kort på våran lägenhet så ni får se.. Men bara kanske...

Men här kommer iaf lite bilder från gårdagens gympass.
 
Eve myser på gymmet


Upp....


....och ner!


Vi körde tåhävningar så vi får snygga vader i våra skiddräkter....


Se så starka vi blev efter träningen!!



Det var allt ifrån oss här uppe i Bollnäs!
Kram och gonatt

Fia

Kommentarer
Postat av: Evelina

Haha, lägg märke till att vi är ganska lika! Tofs, röd tröja, svarta brallor. Niiice!

2009-03-04 @ 22:04:05
URL: http://evelinajustnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0