Hårdträning

 Japp nu är det vår och barmarksträning som gäller!
Jag har börjar släpa med mig min lilla vovve på långa promenader och joggingturer i skogen! Ibland kan dom dock bli lite längre än vad jag kanske  skulle önska.
Tyvärr så märks det att jag fuskade under orienteringen i skolan, och har n0ll i lokalsinne! Jag joggade för någon veckan sedan bort till elljusspåren i sätra och ut i skogen med tanken att  jag skulle springa 4.2 kilometers-spåret för att provköra lite!
Jag sprang in i skogen och följe de gula markeringarna som satt på träden. Efter ett tag började jag känna igen stubbar, träd o buskar och allt kändes väldigt bekant…hur hittar man egentligen ut hur denna skog?! På något konstigt vis kommer man aldrig tillbaka till dit man började men ändå springer man runt runt...myskoo.
Till slut vek då av ut mot ett travspår, och tänkte att då måste jag ju hitta ut! men hmm, jag kom till nåt mystiskt bostadsområde som jag aldrig varit i förr och där fann någon affär som jag inte alls kände igen. Jag orkade inte springa runt hela stan och se yr ut så istället sprang jag tillbaka in i skogen där jag kom ifrån och tänkte att "det kan inte vara så svårt". Jag är ju som en karl och vill inte gärna fråga om vägen, skulle kanske kännas lite halvdumt att fråga någon: "hej, var är jag?", det skulle passat bättre med mitt förut blonda hår...attans.
 Men nu hade det börjat blivit mörkt ute och jag började spana efter någon lämplig gran att sova under. Jag hörde några killar som tjoade och hade sig i skogen och jag blev mer och mer övertygad om att jag skulle bli både våldtagen och mördad i sätraskogen !
Jag hade iof vakthund med mig, frågan e väl om hon skulle vakta mig eller lägga sig på rygg bara…. De som träffat henne vet väl vad som är mest troligt..
Efter alla historier om kanibaler och annat läskigt folk i sätra var det inte svårt att skrämma upp sig själv till max!
Men till slut hittade jag faktiskt ut ur skogen! Så efter en och en halv timmes irrande i skogen hittade jag äntligen hem!

Men jag är inte den enda som lyckats med detta så det kan inte baara vara mig de e fel på :P Helenas Gurra har tydligen lyckats med i princip exakt samma bedrift, och i samma spår också! Det är alltså inte mig det är fel på, utan spåret!
Men någon dag senare var jag ut igen, och hittade faktiskt hem, jippi!! :)
Fuskade iof och satte ut markering men va fan, nästa gång går det nog som en dans!

Nu har jag iaf bestämt att jag måste träna styrka på gymmet 2 ggr i veckan och träna konditon 2 ggr i veckan! Nu har jag dock varit på gotland på träningsläger i 4 dagar, men jag har träningsvärk på massa skumma ställen efter det, så det var nog bra träning som attans! Och helgen innan det var jag på träningsläger till sthlm, och åbo, så det tränas som aldrig förr!

Evelina säger att jag borde köpa inlines, kanske vore en bra idé, ännu nåt jag är dålig på! kan ju alltid va trevlit att ramla och slå upp knän och armbågar, så det blir precis som när man var liten igen! :)

Nåja, idag blir det iaf body-pump så får vi se hur det går ! pöss!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Du är då för duktig! Kanske inte på orientering men på resten! Min träning skjuter jag upp till sommaren:p

2009-05-25 @ 19:15:09
URL: http://evelinajustnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0