Pjäxjakt!

Träningen börjar rulla på påriktigt igen efter alla förkylningar. Innebandy flera gånger i veckan och hockey två. Igår på träningen tog min tränare tag i en sak som han gnällt på länge. Min för långa klubba. Han tog helt enkelt fram sågen och sågade av en dryg decimeter. Jag hade lite problem på träningen sen men jag antar att man vänjer sig.

Idag har jag varit riktigt svettig också! Jag och Therese tillbringade en timma på Stadium. Therese gick mest runt och kollade på annat men jag provade slalompjäxor. Provade fem olika modeller och i två olika storlekar eftersom mina fötter låg mittemellan två storlekar. Efter många om och men lyckades jag välja ett par Nordica med 75 i flex. Tror att det blir bekvämast men jag kan samtidigt trycka på ordentligt utan att det blir för mjukt.

Just nu går jag runt och har de på mig inne i lägenheten. Tur att jag inte har några grannar under mig. Man är ju inte direkt diskret i pjäxor.
 
Här är dom! Mina nya älsklingar!


starka, smarta o snygga!

Jaa, träningen går nog bra känns de som! Än så länge har jag lyckats hålla dom 4ggr/v jag utlovat! Efter en hellugn helg så känns det som att det borde gå riktigt bra denna vecka!
Ni får kolla in hur det går med min träning på funbeat.se!

Idag har vi traskat runt på ikea och fått massor med motion och sedan fick vi bära massa tunga kassar så våra armar och ben fick jobba ännu mer!
Vi ser också till att äta bra....lax! Så vi blir både smarta och starka! Idag har jag även ätit spenat och det vet ju alla att man blir megastark av!


Under vår shopping-motions-långtur fick jag också köpa en ny tröja så jag kan va snygg när jag spänner mig på gymmet eller springer i sätraskogen, hoppas att den skrämmer bort björnar och vargar också...


hatar den här skitgrejjen som alltid vänder mina bilder åt fel håll, men jag har faktiskt ingen lust att göra nåt åt det, så ni får hela enkelt lägga huvudet ner eller vända på datorn (:

Nu ska jag mysa lite i soffan med tända ljus och the! Imorgon får det bli lite konditionsträning!

kraam! /TessanFantastic Four

Jag heter Helena och utgör den fjärde medlemen i fantastic four! Rent spontant hoppade ja på mina galna vänner som ska åka Tjejvasan nästa år! Det känns riktigt overkligt att lilla jag ska få åka skidor och dricka blåbärssoppa (Hoppas att dom har te också) men det ska bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot att snön ska komma så jag får träna lite. Reaktionen jag har fått av mina nära och kära har kanske inte varit den bästa, alla påpekar att jag verkligen verkligen MÅSTE börja träna, sen skrattar dom mycket och länge! Men jag skall minsann se till att klara det här, för vi kommer att ha så otroligt kul och få minnen för livet med mina söta Gävle vänner!
Ha det gött tills vi hörs igen
pössss

Blå som blåbär

Igår spelade jag innebandy med det stabila lag som jag och Therese ska åka till Kalmar och fightas med! Som den stora och starka back jag är stod jag, som vanligt, ivägen för alla skott! Min fina lagkamrat Niclas tyckte att det var lika bra att slå ett slagskott på min vad ca 1 meter ifrån honom. Detta resulterade i VÄÄRLDENS finaste blåmärke!!!!
 


RSS 2.0