Men vi vardagsmotionerar iallafall...

Ja, vi har kommit av oss lite av våran starka elitsatsning är uppe i Bollnäs. Fast det är faktiskt för att vi är förkylda/sjuka,  inte för att vi är dödtrötta efter låååånga dagar på sjukan vi e. (härliga härjedalingar slutar ALLA nekande meningar med ett E på slutet, så bollnäsbor som vi är så är det bara att köra på..)

Men jag och Eve kom iallafall på att vi får lite vardagsmotion (som det så vackert heter..) när vi springer runt efter våra handledare fram och tillbaka och upp och ner för trapporna. Duktiga!

Och idag har vi tränat vårt psyke också, då vi varit på daga för att få öva att sticka. Ojojoj säger jag bara, vi har satt PVKer så att det ryker om det! Och imorgon är det operation som gäller, och det har vi hört att det ska vara väldigt krävande eftersom man står rätt upp och ner i flera timmar. Så även om vi inte går på gymmet, så oj vad vi tränar här uppe i Bollan.

Vi tog föresten en jättefin bild på oss i sjuksyrrekläder, men vi kom just på att det inte går att få in bilderna i datorn eftersom sladden ligger hemma i Gävle. Men ni kan ju tänka er, två läckerbitar i vita och blå kläder och toffs. SÅ HOTTA!!

Nej nu är dags för ännu en kolhydratsuppladdning; makaroner och köttbullar!

Kommentarer
Postat av: Vän av ordning

Ursäkta att jag lägger mig i... Såg att ni tänker åka tjejvasan i mars, då lär ni vara ganska ensamma i spåret! Fia, du som kommer från Mora vet väl att Vasaloppet alltid går första söndagen i mars, alltså KAN inte tjejvasan vara i mars eftersom det loppet går helgen FÖRE Vasaloppet...

2009-03-24 @ 17:34:50
Postat av: Evelina

Kära Vän av ordning.

Tack för upplysningen. Självklart är det 27 februari vi ska åka och inte i mars. Ibland kan det bli lite fel när man tänker och skriver samtidigt. Vi hoppas att våra läsare har överseende med detta.Vi kommer INTE vara ensamma i spåret!

2009-03-24 @ 18:27:53
URL: http://evelinajustnu.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja, HERREGUD vad håller vi på med? Det är ju OTROOOOLIGT att vi kunde skriva så. Men nu är det fixat och den 27e februari står vi på startlinjen!

2009-03-24 @ 21:05:08
URL: http://fialia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0