Äntligen i Mora!

Efter en oändligt lång biltur är vi nu framme i staden/byn/metropolen/drömmen/målet Mora!

Therese startade bilen under förmiddagen och hämtade Helena för att sedan plocka upp mig (Eve) på praktiken där jag haft min sista dag idag! Stannade på "jobbet" till lunch (som bestod av en stor bit av min sista-dagen-kaka).

Efter det begav vi oss in till stan för att köpa lite skumpa till målgången!

(Medan detta skrivs får Therese och Helena inte igång tvn så vi tar radio istället "för det är så man gör på landet")

När vi kom till Falun blev vi hungriga och tänkte att: Donken är ju gott! Så McDonalds blev det som uppladdning inför det stora loppet!

När vi hade åkt en bit till körde vi av vägen och började köra in i skogen. Vi körde på en litenliten väg en ganska bra bit och efter många röda stugor med vita knutar, hittade vi tillslut Therese optiker. Han bodde (CHOCK) i en liten röd stuga med vita knutar och det var även där inne han hade sin trevliga optikerbutik. Så här såg det ut!

Här hämtade vi alltså Knaggen glajor som varit inne på service!

På vägen från optikern mötte vi folk på spark och såg tre stycken midsommarstänger(?)! Riktigt tjusigt mitt i vintern!

Efter att ha stannat ett par gånger och turistat och tagit kort på daliga saker var vi framme i Mora! Där åkte vi direkt till Vasatältet och gick på mässa och hämtade våra startkitt och tog massa gratissaker och köpte energigel! Mycket trevligt! Man fick även prova skoter!


Bäst av allt var att vi fick se Vasastugan! Denna omtalade stuga/uteställe! Dit ska vi imorgon och det ska hela Mora få veta! Gävles snyggaste studenter är i byn!


Nu är vi hemma hos Therese mamma och vi har snott hennes killes dator för att blogga! Just nu är bara vi, hundarna och katterna hemma men vi hoppas att få träffa morsan snart! God mat hade hon iaf lagat till oss! Tackar!

Imorgon gäller det! Hoppas att Fia har det underbart fantastiskt hemma hos sin familj! Vi ses vid bussen imorgon! PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0